Τεστ γονιμότητας - Ωορρηξίας

(0)
Προσωρινά δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα.
Το e-shop μας ανανεώνεται συνεχώς και σύντομα θα έχουμε νέα προϊόντα

Τεστ γονιμότητας - Ωορρηξίας

Δημιουργήστε μία νέα ζωή!

 
Ένα τεστ ωορρηξίας μπορεί να βοηθήσει να πρόβλεψη της πιο γόνιμης ημέρας του εμμηνορροϊκού κύκλου (ημέρα ωορρηξίας). Η ωορρηξία λαμβάνει χώρα στη μέση του κύκλου, που ξεκινά την πρώτη ημέρα της περιόδου. Μόλις οι ωοθήκες απελευθερώσουν ένα ωάριο, ζει για περίπου 12 έως 24 ώρες, ένα πολύ μικρό διάστημα για την πιθανότητα σύλληψης. Ωστόσο, το σπέρμα μπορεί να ζήσει στο σώμα για έως και 5 ημέρες, πράγμα που αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης ακόμα και αν έχει υπάρχει σεξουαλική επαφή λίγες ημέρες πριν.

Πότε πρέπει να ξεκινήσει ο έλεγχος;

Ο καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσετε τον έλεγχο είναι λίγες μέρες πριν την πιθανή ημέρα ωορρηξίας, η οποία συμβαίνει στα μέσα του κύκλου με απόκλιση μερικές μέρες, ανάλογα τον οργανισμό.
  • Σε έναν κύκλο 28 ημερών, πιθανότατα θα έχετε ωορρηξία περίπου την 14η ημέρα, οπότε είναι καλό να ξεκινήσετε τα τεστ από την 10η ημέρα.
  • Εάν έχετε μικρό κύκλο, μπορείτε να υποθέσετε ότι η ωορρηξία πιθανότατα θα συμβεί 4 με 5 ημέρες νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση ξεκινήστε τα τεστ 4 με 6 ημέρες πριν από τα μέσο του κύκλου σας.
Βρείτε αξιόπιστα τεστ από μεγάλα ονόματα εταιριών και κάντε ένα βήμα πιο κοντά στο θαύμα της δημιουργίας μίας νέας ζωής!