Korres - Βερνίκια

(13)

Korres - Βερνίκια

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα βερνίκια νυχιών


Οι νέες τεχνολογίες στο μανικιούρ που έχουν αποτέλεσμα gel έχουν από καιρό κερδίσει μεγάλη μερίδα των γυναικών. Και πραγματικά, αφού υπάρχουν τα gel ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο βερνίκι;

Αυτή πρέπει να ήταν και η σκέψη που κρύβεται πίσω από τη καινούρια σειρά μανό Korres. H Gel Effect Nail Colour με αμυγδαλέλαιο ήρθε για να αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες σειρές της εταιρίας. Η νέα τεχνολογία της gel σύνθεσης σφραγίζει τη μέγιστη λάμψη, κάνει το χρώμα ακόμη πιο φωτεινό και εξασφαλίζει την εφαρμογή ενός ομοιογενούς, συμπαγούς χρωματιστού φιλμ με αντοχή στο ξεφλούδισμα και επαγγελματικό, ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

korres βερνικια

Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας.

Η νέα 10-free-of συλλογή Gel Effect Nail Colour εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια - έλαιο Αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5 -, αντιπροσωπεύοντας την πιο φυσική προσέγγιση και αποτελεσματική επιλογή του ημιμόνιμου manicure, χωρίς χρήση λάμπας UV.

Το νέο Gel Effect Nail Colour με νέα τεχνολογία σφραγίζει τη μέγιστη λάμψη, κάνει το χρώμα ακόμα πιο φωτεινό και εξασφαλίζει την εφαρμογή ενός ομοιογενούς, συμπαγούς φιλμ για τέλεια κάλυψη της επιφάνειας του νυχιού. Με υφή gel, το χρώμα νυχιών είναι ακόμα πιο πλούσιο, έντονο, με μοναδική αντοχή στο ξεφλούδισμα.
 τ των γυναικ
Οι αποχρώσεις που κυκλοφορούν κυμαίνονται από nude και παλ ροζ μέχρι κόκκινες και μωβ, ενώ όσο περνά ο καιρός θα έχουμε την προσθήκη όλο και περισσότερων χρωμάτων.