Vichy - Neovadiol

(11)

Vichy - Neovadiol

Vichy Neovadiol: Η φροντίδα της επιδερμίδας μετά την Εμμηνόπαυση

 
Η Vichy λαμβάνει χρόνια την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου εδραιώνοντας την θέση της στον τομέα της κοσμητολογίας. Καινοτόμες σειρές και προϊόντα γίνονται Νο1 σε πωλήσεις και όχι άδικα! Για άλλη μία φορά κατάφερε να πρωτοτυπήσει δημιουργώντας μία σειρά η οποία βασίζεται στις ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας από την περίοδο της εμμηνόπαυσης και μετά, όπου οι ορμονικές αλλαγές επηρεάζουν όλο τον οργανισμό, αφήνοντας το στίγμα τους.
 
Η Vichy, λοιπόν, εμπνεύστηκε την πρώτη σειρά ανόρθωσης και ανασχηματισμού στα ορατά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα που επηρεάζουν το περίγραμμα, τον λαιμό και τα ζυγωματικά. Εμπνευσμένη από την εμπειρία 30 ετών στη μηχανική ιστών, συνδυάζει τα συστατικά Pro-Xylane και Protéic GF σε μία φόρμουλα διαφορετικών υφών για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις ευαίσθητες.

Σειρά Neovadiol

  • Neovadiol Complexe Substitutif: Μία κρέμα ελαφριάς υφής για όσες γυναίκες θέλουν να ξανανιώσουν άνετα με τον εαυτό τους. Αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της ορμονικής επιβράδυνσης επαναφέροντας την πυκνότητα, τον όγκο και την σφριγηλότητα στις κανονικές και μεικτές επιδερμίδες. Λάμψη και φρεσκάδα ενεργοποιούνται ξανά!
  • Neovadiol Magistral: Μία από τις επιπτώσεις των ορμονικών αλλαγών είναι και η έντονη ξηρότητα. Το δέρμα "τραβάει" και προκαλείται αίσθημα κνησμού. Αυτή η κρέμα με την πλούσια υφή βάλσαμου θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει την ορμονική επιβράδυνση στις 3 βασικές ζώνες του προσώπου (ζυγωματικά, μέτωπο και λαιμό)
  • Neovadiol Rose Platinium: Μετά τα 65 η επιδερμίδα έχει τις δικές τις ανάγκες. Γίνεται πιο λεπτή και η λάμψη της εξασθενεί. Αυτή η κρέμα επαναφέρει την ρόδινη όψη του δέρματος και επαναπυκνώνει τους ιστούς του.