Lierac - Sunissime

(13)

Lierac - Sunissime

SUNISSIME: Ολική Αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία


Καινοτομία 

Πρωτοπόρα στην προστασία ευρέος φάσματος αντηλιακά, τα Εργαστήρια LIERAC Paris εμπνεύστηκαν από τις τεχνικές της φωτοθεραπείας και δημιούργησαν τη Sunissime: την πρώτη αντιγηραντική αντηλιακή σειρά που προσφέρει προστασία από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας και τονώνει την επιδερμίδα.
Σύμπλοκο Ολοκληρωμένης Προστασίας & Τόνωσης


1. Προστασία

  • Προστασία της επιδερμίδας και πρόληψη των σημαδιών της φωτογήρανσης
  • Σύστημα φίλτρων κατοχυρωμένο με πατέντα (κατά των ακτίνων UVA/UVB), Βέλτιστη προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία: Από εκχυλίσματα knotweed, τα φυτικά φλαβονοειδή διαθέτουν εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Οι ρυτίδες μειώνονται, η επιδερμίδα είναι πιο λεία.
  • Ασπίδα προστασίας από το ορατό φως: Τα κλάσματα μελανίνης απορροφούν το ορατό φως υψηλής ενέργειας. Το αποτέλεσμα; Δραστική μείωση του ποσοστού των ελεύθερων ριζών και των βλαβερών συνεπειών τους.

2. Προ- ταυρίνη

Τόνωση των κυττάρων για καλύτερη ποιότητα της επιδερμίδας

Η προ-ταυρίνη μετατρέπεται σε ταυρίνη απο τη δράση των ακτίνων UV, παγιδεύοντας τις ελεύθερες ρίζες προτού αυτές προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα. αιχμαλωτίζει τις ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται από τις ακτίνες UV και μεταμορφώνεται σε ταυρίνη. 
Η ταυρίνη, φυσικό αμινοξύ, προστατεύει τα μιτοχόνδρια, που αποτελούν πηγή ενέργειας των κυττάρων. Ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. 


Ενεργές υφές με άμεση αποτελεσματικότητα 


Σχηματίζουν ένα ανεπαίσθητο φιλμ στην επιδερμίδα, για άμεσο αποτέλεσμα προστασίας. Εξαιρετικά εκλεπτυσμένες και απαλές, αφήνουν ένα αόρατο τελείωμα στην επιδερμίδα.Νέο καλοκαιρινό και εθιστικό άρωμα 


Η βελούδινη επιδερμίδα αναδίδει το καλοκαιρινό άρωμα νερού καρύδας, περγαμόντου και γιασεμιού. 

Αποτελεσματικότητα

  • Τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα 100%
  • Σφριγηλή και λεία επιδερμίδα 100%
  • Ομοιόρφο μαύρισμα 91%