Lamberts - Αθλητές

(28)

Lamberts - Αθλητές

Πως θα διαλέξω το κατάλληλο συμπλήρωμα;Το σίγουρο είναι ότι τα αθλητικά συμπληρώματα δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ τη σωστή διατροφή, εξαλλου δεν είναι αυτός και ο σκοπός τους, μπορούν όμως να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Τα συμπληρώματα κάνουν ακριβώς αυτό, συμπληρώνουν τη διατροφή σας και σας βοηθούν να καλύψετε τα κενά των θρεπτικών συστατικών, διασφαλίζοντας ότι το σώμα σας έχει ότι χρειάζεται για μέγιστη απόδοση σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.


συμπλήρωματα Lamberts

Η επιλογή του ιδανικού συνδυασμού συμπληρωμάτων στηρίζεται σε δύο βασικούς παράγοντες. Πρώτος και βασικότερος, αποτελεί ο καθορισμός του στόχου του προγράμματος εκγύμνασης. Στη συνέχεια σημαντικό ρόλο παίζει η διάκριση των επιλεχθέντων συμπληρωμάτων με βάση την χρονική στιγμή λήψης τους σε σχέση με το πρόγραμμα εκγύμνασης.


Σε ότι αφορά το πρώτο παράγοντα πρέπει να λάβουμε υπόψη το είδος της αθλητικής δραστηριότητας και των στόχων οι οποίοι μπορεί να είναι:
  • Έλεγχος σωματικού βάρους
  • Αύξηση μυϊκής μάζας
  • Δύναμη και μυϊκή ισχύς
  • Ενέργεια και αντοχή
  • Γράμμωση
Αφού καθοριστούν το είδος και οι στόχοι της αθλητικής δραστηριότητας, ακολουθεί η κατηγοριοποίηση των επιλεχθέντων συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής. Η διάκριση πραγματοποιείται σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες, αναλόγως την χορήγηση τους σε σχέση με το πρόγραμμα εκγύμνασης:
  • Συμπληρώματα αθλητικής διατροφής που λαμβάνονται πρίν την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης
  • Συμπληρώματα αθλητικής διατροφής που λαμβάνονται κατά την διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης
  • Συμπληρώματα αθλητικής διατροφής που λαμβάνονται μετά το πέρας του προγράμματος εκγύμνασης
  • Συμπληρώματα αθλητικής διατροφής που λαμβάνονται καθημερινά από τους αθλητές

H Lamberts, με την σειρά Lamberts Performance (Συμπληρώματα διατροφής), διαθέτει μια πλήρη γκάμα κορυφαίας ποιότητας συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής. Εξειδικευμένες φόρμουλες (πρωτείνη, καρνιτίνη, κρεατίνη, αμινοξεά, λινολείκό οξύ, μεθιονίνη, ταυρίνη, ενεργειακά ποτά κ.α) υπόσχονται να δώσουν στον οργανισμό σας τα απαραίτητα συστατικά για μεγιστοποίηση των αθλητικών δραστηριοτήτων σας.   

Τα συμπληρώματα Lamberts παρασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και προορίζονται τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες αθλητές. Η ποιότητα τους αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προτιμώνται από πολυάριθμους επαγγελματίες αθλητές και επαγγελματικές ομάδες παγκοσμίως.