La Roche Posay - Lipikar

(22)

La Roche Posay - Lipikar

La Roche Posay Lipikar: Η πρώτη σας επιλογή


Η ξηρότητα και η ατοπία είναι δύο δερματικές καταστάσεις που μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Τα συμπτώματά τους περιλαμβάνουν ενοχλήσεις που συνοδεύονται από έντονο κνησμό, ξεφλούδισμα, τσούξιμο, ερυθρότητα, αίσθηση τραβήγματος κ.α.

Η σειρά Lipikar της La Roche Posay, έχοντας κατακτήσει την 1η θέση Ευρωπαϊκά, συνιστάται από τους δερματολόγους ως αποτελεσματική λύση! Είτε μόνη της είτε παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή περιποιείται το ξηρό, ατοπικό ή με τάση εκζέματος δέρμα με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο!

Η μαλακτική σύνθεση της σειράς

  • Βούτυρο καριτέ: Το βούτυρο καριτέ αποτελεί βασικό συστατικό των συνθέσεων της σειράς Lipikar. Τα λιπίδια που περιέχει μοιάζουν με εκείνα της επιδερμίδας, πράγμα που κάνει πιο εύκολη την αποκατάσταση του υδρολιπιδικού φιλμ.

  • Νιασιναμίδη: Αποτελεσματικό συστατικό ειδικά για το ατοπικό δέρμα με τάση εκζέματος. Οι απαλυντικές του ιδιότητες ηρεμούν και καταπραϋνουν την επιδερμίδα για περισσότερη άνεση.

  • Aqua Posae Filimorfis: Αποκλειστικό, πανενταρισμένο συστατικό που δρα κατά των παραγόντων που ευθύνονται για το πολύ ξηρό δέρμα και αποτρέπει τις εξάρσεις έντονης ξηρότητας.
Βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μικρών και μεγάλων!