Health Aid - Βότανα

(24)

Health Aid - Βότανα

Η φύση έχει όλα τα φάρμακα που χρειαζόμαστε στα βότανά της!

Τα βότανα είναι, ομολογουμένως, ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης στον άνθρωπο, αφού με τις ευεργετικές τους ιδιότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά ένα μεγάλο εύρος παθήσεων.

βότανα health aid

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα βότανα χρησιμοποιούνται, από την αρχαιότητα ακόμη, για διάφορες ενδείξεις, σύμφωνα με τη λαϊκή ιατρική και τις παραδόσεις κάθε λαού και κάθε περιοχής. Ακριβώς επειδή πολλά από αυτά έχουν φανεί πολύ αποτελεσματικά, οι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί αρκετά με την ανάλυση των δραστικών τους ουσιών, αλλά και των χρήσεών τους

Αν ψάχνετε μια εναλλακτική, φυσική λύση, για προβλήματα ήπιας μορφής, τότε μπορείτε να εμπιστευτείτε το κατάλογο βοτάνων της Health Aid. Εκχυλίσματα παραδοσιακών φυτών-βοτάνων για την αντιμετώπιση με φυσικό τρόπο διαφόρων καταστάσεων (π.χ υπερένταση, μνήμη, ουροποιητικό, πέψη κ.λ.π) που σας ταλαιπωρούν. 

Έχουν όλα υποστεί συγκεκριμένη διαδικασία συγκέντρωσης των δραστικών συστατικών τους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα (τιτλοδότηση-σταθεροποίηση-standardized). Κουρκουμάς, γαιδουράνγκαθο (milk thistle), τζίνγκο μπιλόμπα, αγκινάρα, ροδίολα, σπιρουλίνα, saw palmeto και κανέλα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές της συλλογής βοτάνων Health Aid.