Health Aid - Ομορφιά

(11)

Health Aid - Ομορφιά

Βιταμίνες Ομορφιάς


Υποσχεθήκατε στην επιδερμίδα σας ότι θα προσπαθήσετε να την προσέχετε και να την ανανεώνετε από μέσα προς στα έξω! Για να αποκτήσετε την επιδερμίδα που θα μπορείτε να δείχνετε όλη τη διάρκεια του χρόνου με αυτοπεποίθηση, προσπαθείστε να λαμβάνετε τα απαραίτητα συστατικά ώστε να παραμένει ενυδατωμένη και να αντιστέκεται στα σημάδια του χρόνου

βιταμίνες ομορφιάς

Ενισχύστε την ομορφιά σας εκ των έσω και εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με τις πιο σημαντικές βιταμίνες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη νεανικότητας της επιδερμίδας σας.

Βιταμίνη Α

Η ενίσχυση με βιταμίνη Α έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει το δέρμα από την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και συμβάλλει στην παραγωγή του κολλαγόνου, συντελεί στην ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιούς δέρματος και μαλλιών.

Βιταμίνη C

Πληθώρα ερευνών δείχνουν πως οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες παρέχουν προστασία ενάντια στην οξείδωση. Συμβάλλει στη διατήρηση της σφριγηλότητας και της σύνθεσης του κολλαγόνου (η βασικότερη δομική πρωτεΐνης του δέρματος), ενώ επιβραδύνει τη γήρανση.

Βιταμίνη Β5

Έχει ήπιες μαλακτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων, βοηθώντας στη διατήρηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Βιταμίνη Ε


Έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση, επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας, καταπολεμά ξηρότητα ή ερεθισμούς της επιδερμίδας, συμβάλλει στη διατήρηση των υγιών ιστών της επιδερμίδας και τη βοηθά να έχει ομοιόμορφη και σφριγηλή όψη.

Ψευδάργυρος και Σελήνιο

Ο ψευδάργυρος διατηρεί το κολλαγόνο και την ελαστικότητα του δέρματος ενώ το σελήνιο λειτουργεί σε συνεργία με τη βιταμίνη Ε και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Αν ψάχνετε να καλύψετε ανάγκες του οργανισμού σας στις παραπάνω βιταμίνες στην Health Aid βρείτε τα καταλληλότερα συμπληρώματα ομορφιάς

Hair Vit, Radiance, Hyaluronic Acid, Hair Skin Nail, Nurideen Plus : Εξειδικευμένες φόρμουλες με ειδικά συστατικά και βιταμίνες (κολλαγόνο, υαλουρονικό, βιταμίνες Β κ.λ.π), συντελούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, των ματιών, των μαλλιών και των νυχιών.