Λιποδιαλύτες

(10)

Λιποδιαλύτες

Λιποδιαλύτες: πως βοηθούν;Οι λιποδιαλύτες είναι ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις ενεργών συστατικών που βοηθούν στην απώλεια του περιττού βάρους του σώματος. Ανάλογα με τα συστατικά τους στοχεύουν στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, την αύξηση της ενέργειας μέσω της καύσης του λίπους και την μείωση της όρεξης. Η λήψη τους πάντα σε συνδυασμό με πρόγραμμα άθλησης και διατροφής μπορεί να  έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.


λιποδιαλύτες


Μπορούμε να τους χωρίσουμε σε διάφορες κατηγορίεςΘερμογενετικούς: αυξάνουν την εσωτερική θερμοκρασία του σώματός, με αποτέλεσμα την αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού και την καύση από το σώμα των ανεπιθύμητων θερμίδων και του λίπους.


Κατασταλτικά όρεξης: Το πιο δύσκολο μέρος μιας δίαιτας για πολλούς ανθρώπους είναι η καταπολέμηση του αισθήματος πείνας. Αυτή η κατηγορία λιποδιαλυτών μειώνουν την όρεξη και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για πολλούς ανθρώπους, βοηθώντας τους με το αίσθημα πείνας.


Ρυθμιστές θυρεοειδούς: Ο θυρεοειδής βοηθάει στη ρύθμιση του μεταβολισμού και ελέγχει τα επίπεδα ενέργειας. Όταν ο θυρεοειδής σας δεν λειτουργεί σωστά, τα συμπτώματα είναι επιβράδυνση του μεταβολισμού και κόπωση. Εάν αντιμετωπίζετε αυτά τα συμπτώματα, ένας ρυθμιστής του θυρεοειδούς θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός λιποδιαλύτης για εσάς.