• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Korres - Φλοιός Μανόλιας

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Καταπολεμήστε τις πρώτες ρυτίδες


Mε την πάροδο του χρόνου το αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό και αυξάνεται η δημιουργία φλεγμονών. Αυτό οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή, που χαρακτηρίζεται από αργή αλλά συνεχή παραγωγή ελευθέρων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για τη δημιουργία ρυτίδων και τη χαλάρωση της επιδερμίδας, που αρχίζουν να γίνονται ορατά από την ηλικία των τριάντα.

Πρόσφατες μελέτες απέδειξαν ότι το εκχύλισμα από Φλοιό Μανόλιας περιέχει δύο δραστικές ουσίες, τις magnolol και honokiol, ο συνδυασμός των οποίων μειώνει τη δράση του ΝF-kB, του παράγοντα που είναι υπεύθυνος για τη χρόνια φλεγμονή, προλαμβάνοντας τη συνεχή δημιουργία ελευθέρων ριζών, μία διαδικασία που είναι συνδεδεμένη με τη γήρανση της επιδερμίδας.

Ο φλοιός μανόλιας δρα επανορθωτικά σε λεπτές γραμμές και πρώτες ρυτίδες και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε χρόνιες φλεγμονές που είναι η βασική αιτία δημιουργίας των μόνιμων ρυτίδων.

Αυτό, το εκχύλισμα Φλοιού Μανόλιας, επέλεξε η Korres ως το βασικό της συστατικό για τις νέες κρέμες που απευθύνονται στις γυναίκες στην ηλικία των 30+. 

Για την ημέρα υπάρχουν δύο προτάσεις με ή χωρίς SPF οι οποίες δρουν επανορθωτικά σε λεπτές γραμμές και πρώτες ρυτίδες και παράλληλα προληπτικά στη δημιουργία μόνιμων ρυτίδων, ενώ προσφέρουν διαρκή ενυδάτωση, βελτιώνουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Οι κρέμες αυτές συμπληρώνονται εξαιρετικά από τον αντίστοιχο ορό της σειράς ο οποίος διαθέτει τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και επανόρθωση.
Η σειρά ολοκληρώνεται με την κρέμα νύχτας που διαθέτει 95% φυσικά συστατικά ανάμεσα στα οποία είναι οι βιταμίνες C και Ε και τα φυτικά κεριά Jojoba, μιμόζας και ηλίανθου.