• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Health Aid

Next Previous

Health Aid

Health Aid: Έχει τη λύση σε κάθε σου ανάγκη


Η Health Aid έχει την έδρα της στην Αγγλία, και είναι η πρώτη εταιρία που ξεκίνησε την αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής στα ανεξάρτητα φαρμακεία, μετατρέποντας τα παραδοσιακά βότανα σε σύγχρονα διατροφικά σκευάσματα. Η HealthAid αποτελεί αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο όνομα διεθνώς πλέον, σε πάνω από 650 χώρες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ισορροπημένα συμπληρώματα, που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις όλων των καταναλωτών (παιδιά, εφήβους, ηλικιωμένους, γυναίκες, άνδρες, αθλητές).

Η φιλοσοφία

Σκοπός της εταιρίας είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με υψηλή απόδοση που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Από την ίδρυσή της, ακολουθεί μία καινοτόμο και δημιουργική προσέγγιση που ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υγείας και της διατροφής.

Ποιότητα

Για την κατασκευή τον προϊόντων χρησιμοποιούνται τα καλύτερα συστατικά από φυσικές πηγές, το οποία ελέγχονται για την καθαρότητα και την ισχύ τους. Πραγματοποιούνται συνεχώς έλεγχοι με σκοπό την ανανέωση και αναβάθμισή τους ώστε να ταιριάζουν στα υψηλά πρότυπα της εταιρίας. Τα περισσότερα σκευάσματα είναι κατάλληλα για χορτοφάγους, ενώ στο πλαίσιο της εξέλιξης, ολοένα και περισσότερα είναι κατάλληλα για vegans.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ