• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Frezyderm - Promo

H Frezyderm, είναι μία από τις πιο γνωστές ελληνικές εταιρίες τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και τον Καναδά. Ιδρύθηκε το 1986 από τον κύριο Αναστάσιο Αναστασίου, ενώ σήμερα διοικείται από τους γιους του, Ιωάννη και Ευθύμιο Αναστασίου και παραμένει στενός συνεργάτης αρκετών ειδικοτήτων Ιατρών ενώ παράλληλα υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεργασία της με το Ελληνικό Φαρμακείο. Σκοπό της είναι ο σχεδιασμός δερματολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και κάτω από αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.

Αγαπημένες σειρές


Περιποίηση προσώπου
Η Frezyderm λαμβάνοντας υπόψη την διαφορετικότητα κάθε επιδερμίδας και την ποικιλία των αναγκών και επιθυμιών που προκύπτουν δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης του προσώπου με καθαριστικά, κρέμες προσώπου και ματιών, boosters, ορούς, λοσιόν, lip balms που καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου παράγονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Frezyderm και είναι δερματολογκά και οφθαλμολογικά ελεγμένα. Ενσωματώνουν μοναδικές συνθέσεις και καινοτόμες φόρμουλες που παράλληλα προσφέρουν δερμοκαλλυντική ευχαρίστηση.

Καθημερινή στοματική υγιεινή
Η Frezyderm ανέπτυξε 2 σειρές στοματικής υγιεινής, για ενήλικες και παιδιά ώστε να προσφέρει σε όλη την οικογένεια την προστασία που χρειάζεται. Oral science Η ενήλικη σειρά περιποίησης περιλαμβάνει πρωτοποριακά προϊόντα που δίνουν λύση σε κάθε ανάγκη της στοματικής κοιλότητας για γερά ούλα και δόντια. SensiTeeth Kids Η παιδική σειρά είναι βασισμένη σε πολύ απλά συστατικά που παρέχουν υψηλή φροντίδα και παράλληλα ελαχιστοποιούν την πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων. Σχεδιασμένη για τις ανάγκες των παιδιών από 6 μηνών προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και ενισχύει το σμάλτο των δοντιών.

Βρεφική φροντίδα
H σειρά βρεφικής περιποίησης της Frezyderm δημιουργήθηκε με απόλυτο σεβασμό στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και τις αυξημένες ανάγκες του. Προσθέτει στο νεσεσέρ σας προϊόντα με συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας Αποτελείται από προϊόντα ασφαλή και αποτελεσματικά που παράγονται αποκλειστικά με αντιερεθιστιές και υποαλλεργικές συνθέσεις από πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας. Είναι όλα οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένα.

Αντηλιακή προστασία
Η Frezyderm σας επιτρέπει βάσει της ηλικίας, του φωτοτύπου, των αναγκών αλλά και των προσωπικών σας προτιμήσεων να επιλέξετε το ιδανικό για σας αντηλιακό που θα ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα σας. Πρωτοποριακές συνθέσεις για ενήλικες, παιδιά και βρέφη ενσωματώνουν μοναδικές καινοτομίες και προσφέρουν πέρα από αποτελεσματική ηλιοπροστασία και μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση.

Βρεφική και παιδική διατροφή
Τον Ιανουάριο του 2009 παρουσίασε το πρώτο Βιολογικό Βρεφικό Γάλα Frezylac και στη συνέχεια, τον Μάιο του 2010, η σειρά Βιολογικής Βρεφικής Διατροφής συμπληρώθηκε με τις Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής Προέλευσης Frezylac. Και οι 2 σειρές είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό καθώς και από τον Ελληνικό οργανισμό ΔΗΩ.