• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Frezyderm - Lice

Τι είναι οι ψείρες;


Τι είναι όμως οι ψείρες στα κεφαλάκια των παιδιών; Οι ψείρες είναι μικρά έντομα που έχουν έξι πόδια αλλά δεν έχουν φτερά. Αυτός είναι ο λόγος που τις παρατηρείτε να έρπουν όταν τις εντοπίζετε. Δεν μπορούν να πηδήξουν να κάνουν άλματα ή να κολυμπήσουν Μπορείτε να κολλήσετε ψείρες μόνο με την απευθείας επαφή. Αυτός είναι και ο λόγος που τα παιδιά κολλούν με μεγάλη συχνότητα όταν παίζουν μεταξύ τους. Οι ενήλικες ψείρες έχουν μέγεθος ενός σπόρου σουσαμιού (2-4 χιλιοστά) και οι νεαρότερες το μέγεθος μιας τελείας. Η παρουσία τους γίνεται αισθητή από την έντονη φαγούρα στο κεφάλι των παιδιών.

Αντιμετώπιση


Οι θεραπείες συχνά προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ η εκτεταμένη χρήση φθειροκτόνων και αντιφθειρικών σκευασμάτων τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει τις ψείρες στην ανάπτυξη μηχανισμών αντοχής στα διάφορα χημικά συστατικά που περιέχουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται και η δράση τους.

frezyderm ψείρες

Σύμφωνα με νεώτερα επιστημονικά δεδομένα, η καλύτερη θεραπεία πρόληψης και αντιμετώπισης στηρίζεται σε συνδυασμό δραστικών ουσιών φυτικής προέλευσης που δρουν με φυσικό τρόπο εξασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.

Η Frezyderm έχει σχεδιάσει 2 προϊόντα (Lice Free Set, Lice Rep Lotion), τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση των φθειρών, των οποίων η αποτελεσματικότητα στηρίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων και άλλων ενεργών συστατικών που προλαμβάνουν ή απομακρύνουν τις ψείρες αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο!