• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Frezyderm - Frezymar

Μπουκωμένη μύτη, δυσκολία στην αναπνοή, βήχας και διακοπτόμενος ύπνος. Σας θυμίζουν κάτι;


Το συνάχι είναι ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα τους κρύους μήνες του χειμώνα. Με τις θερμοκρασίες να παραμένουν χαμηλές, τα παιδιά και τα βρέφη τείνουν να είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε κρυολογήματα και ιώσεις που, με τη σειρά τους, συνοδεύονται από περισσότερες ρινικές εκκρίσεις.

Παρά το γεγονός ότι οι εκκρίσεις της μύτης αποτελούν σημαντικό κομμάτι της φυσικής άμυνας του οργανισμού απέναντι σε μικρόβια, όταν αυτές γίνονται πιο έντονες, λειτουργούν ως φραγμός στη ρινική κοιλότητα, παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της αναπνοής και επηρεάζουν, κατά προέκταση,  τον ύπνο, την πρόσληψη τροφής και την ποιότητα ζωής του παιδιού σας.

Θέλετε ανακούφιση και ελεύθερη αναπνοή από την πρώτη εφαρμογή;

Προτιμήστε αποσυμφορητικά Spray με 100% Θαλασσινό νερό!

Τα εξειδικευμένα προϊόντα της Frezymar απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, από τα βρέφη 6 μηνών έως τους ενήλικες και δίνουν τη λύση για τη διατήρηση της σωστής ρινικής υγιεινής και την αποφυγή της ρινικής συμφόρησης. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους και πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας – όπως και με κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε για το παιδί σας, αλλά και για εσάς.
 
Από την ηλικία των 6 μηνών με το Frezymar Baby, το οποίο προτείνεται επίσης για τον καθαρισμό βλεφάρων και αυτιών, σε παιδιά που έχουν ολοκληρώσει το πρώτο έτος ηλικίας και ενήλικες με το Frezymar Normal ή ακόμα και για  πιο περίπλοκες περιπτώσεις έντονης ρινικής συμφόρησης με παχύρρευστες εκκρίσεις, με το Frezymar Extra Jet σε παιδιά από 10 ετών και ενήλικες, η σειρά της FREZYDERM έρχεται να σας λύσει τα χέρια.. και τη μύτη!