• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Frezyderm - Ενυδάτωση

Δώστε στο πρόσωπό σας λάμψη και ζωντάνια


Η επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά στις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, όπως η ρύπανση και η ακτινοβολία UV προκαλώντας σημαντικές βλάβες στις λειτουργείες του δερματικού φραγμού. 

Ζωτικό στοιχείο και απαραίτητο συστατικό της δομής του δέρματος είναι το νερό, που εξασφαλίζει ελαστικότητα και προστασία, λάμψη και ζωντάνια.
Σίγουρα όλοι γνωρίζουν τι αντίκτυπο έχει η αφυδάτωση στην επιδερμίδα μας, φέρνοντας θαμπάδα, ξηρότητα, ακόμα και ξεφλούδισμα.

ενυδατωση

Όταν η επιδερμίδα μας ενυδατώνεται σωστά, από μέσα προς τα έξω, οι φραγμοί αυτοί γίνονται πιο δυνατοί, αποτρέποντας την εμφάνιση των βλαβών.Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Επιδερμίδα που όχι μόνο έχει καλύτερη όψη και αίσθηση, αλλά επίσης μπορεί να επιτελέσει το προστατευτικό της έργο πιο αποτελεσματικά.

Επομένως η σωστή ενυδάτωση βοηθά την επιδερμίδα μας εσωτερικά. Πως όμως μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματά της και εξωτερικά;
Η Frezyderm μελέτησε τις ανάγκες ενυδάτωσης, όπως διαμορφώνονται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, τον βαθμό αφυδάτωσης και τις αλλαγές του δέρματος (χαλάρωση, λέπτυνση, ρυτίδες) και δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά Ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το σώμα, που αποτελείται από προϊόντα με πολυλειτουργικές φόρμουλες που προσφέρουν αποτελεσματική και σε βάθος ενυδάτωση στην επιδερμίδα, Η σειρά σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμετολογίας και στηρίζεται σε 2 καινοτομίες: 
 • ενυδάτωση και των 3 επιπέδων της επιδερμίδας με 3 τύπους υαλουρονικού οξέως διαφορετικού μοριακού βάρους και διαφορετικής διαβατότητας 
 • ενεργοποίηση των γονιδίων του δέρματος για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που ενισχύει τη σφριγηλότητα και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας