• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Γνωρίστε τη CeraVeH CeraVe αποτελεί την Νο 1 πρόταση των δερματολόγων στην Αμερική για τη φροντίδα – ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας. Κάθε προϊόν CeraVe, από την αρχής της δημιουργίας της εταιρίας το 2005, έχει αναπτυχθεί με την συμμετοχή  κορυφαίων δερματολόγων.

Cerave

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, περιλαμβάνει ειδικά καθαριστικά, moisturizers και θεραπευτικές αλοιφές για το πρόσωπο, το σώμα, τα χέρια και τα πόδια . Τα προϊόντα CeraVe είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και μη ερεθιστικά, ενώ αντιμετωπίζουν άμεσα μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων του δέρματος, από το ξηρό δέρμα έως το έκζεμα και την ακμή.

Νο 1 Πρόταση ενυδάτωσης των δερματολόγων στην Αμερική

Η επιτυχία των προϊόντων CeraVe βασίζεται στην πατενταριμένη φόρμουλα που συνδυάζει 3 βασικά Ceramides (ceramid 1, 3 και 6-ΙΙ). Τα Ceramids (κεραμίδια) είναι λιπίδια (έλαια) που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα και είναι απαραίτητα για την υποστήριξη του φραγμού του δέρματος και τη διατήρηση της υγρασίας. Χωρίς αυτά, το δέρμα μπορεί να γίνει ξηρό ή ερεθισμένο. 


Χάρη σε μια επαναστατική τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το Multivesicular Emulsion (MVE), το οποίο απελευθερώνει συνεχώς ενεργά ενυδατικά συστατικά, η ενυδάτωση διατηρείται καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας με μία μόνο χρήση.


Υψηλή Φροντίδα για όλους


Η αποστολή της CeraVe είναι να αναπτύξει με δερματολόγους,  φόρμουλες που συμβάλλουν στην ανασύσταση, αποκατάσταση και βελτιστοποίηση του φραγμού του δέρματος παρέχοντας παράλληλα κομψές εμπειρίες υφής για όλους τους τύπους δέρματος.