• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Apivita - Nature's Hair Color Βαφές

Τα μαλλιά σου μιλάνε!


Τα μαλλιά χαρακτηρίζουν την γυναίκα, την εκφράζουν και πολλές φορές αποτυπώνουν τα συναισθήματά της. Ενστικτωδώς, είναι και ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει ένας άντρας σε αυτήν.Η APIVITA γνωρίζει τη «γλώσσα» των μαλλιών σας καλύτερα από όλους και απαντάει με φυσικό τρόπο σε κάθε τους ανάγκη. Χρησιμοποιώντας την πολύχρονη γνώση και εμπειρία της πάνω στα μοναδικά φυτά και βότανα της ελληνικής φύσης, στα ανεκτίμητα προϊόντα της μέλισσας όπως είναι το μέλι και η πρόπολη δημιούργησε μία μοναδική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά.


“Τέλεια κάλυψη, διάρκεια & λάμψη στο χρώμα” 
Για να έχετε μαλλιά τόσο ακαταμάχητα σε λάμψη, υγεία και ομορφιά που όλοι θα μιλούν γι’ αυτά.  

Πώς θα το πετύχετε; Φυσικά! Με τις μόνιμες φυσικές βαφές nature’s hair color. 30 διαφορετικές αποχρώσεις για να αποκτήσετε το χρώμα που ζητάτε με τέλεια κάλυψη (100% κάλυψη λευκών) και λάμψη. Τα βασικά συστατικά τους, το βιολογικό έλαιο ηλίανθου και το βιολογικό μέλι, θα σας εξασφαλίσουν εκτός από το λαμπερό χρώμα, απαλότητα και υγεία. Με το kit βαφής και τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι σας. Μια πραγματική φροντίδα για μαλλιά όλο υγεία και ζωντάνια. 

Η μόνιμη φυσική βαφή APIVITA nature’s hair color, είναι η πρώτη βαφή στον κόσμο χωρίς PPD, τη Νο1 αιτία αλλεργιών στις βαφές. Επίσης δεν περιέχει αμμωνία ή οινόπνευμα.