• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Apivita

Next Previous

Apivita

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ APIVITA

Τα καλλυντικά APIVITA συνδυάζουν δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχυλίσματα  από φυτά της ελληνικής χλωρίδας, μελισσοκομικά προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας και βιολογικά αιθέρια έλαια. Οι συνταγές των προϊόντων της APIVITA περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 85% έως 100%. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται βρίσκονται στην αιχμή της πράσινης κοσμετολογίας. Και αποκλείονται εκείνα, η χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή έχουν επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον, όπως σιλικόνες, parabens, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, πολυκυκλικές μάσκες, νιτρομάσκες, φθαλικοί εστέρες και άλλα. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
Η APIVITA διαθέτει τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης  με εμπειρία στην ανάπτυξη ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ φυσικών  και αποτελεσματικών καλλυντικών. Ελέγχει τη δράση και την αποτελεσματικότητα με in vivo και in vitro κλινικές μελέτες σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παράλληλα διενεργούνται κλινικές μελέτες και στο τελικό προϊόν σε στενή συνεργασία με Ερευνητικά Ινστιτούτα και Πανεπιστήμια. 

ΟΛΙΣΤΙΚΑ
Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη η APIVITA αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Κάθε προϊόν μας έχει πολλαπλές δράσεις: Ενυδατώνει, προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης ή άλλα προβλήματα. Η χρήση αγνών, 100% βιολογικά πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων, επιδρά στη διάθεση, αναζωογονεί, τονώνει, απομακρύνει την ένταση και το στρες. Όλα τα προϊόντα περιποίησης συνδυάζονται ιδανικά ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στην APIVITA έχει μια ιστορία σαράντα ετών, από την εποχή που οι ιδρυτές της παρασκεύασαν στο φαρμακείο τους φυσικά καλλυντικά, συνδυάζοντας εκχυλίσματα βοτάνων και μελισσοκομικά προϊόντα, όπως πρόπολη και βασιλικό πολτό.
Έχουν ήδη μελετηθεί συστηματικά εξήντα φυτά, το σύνολο των μελισσοκομικών προϊόντων και έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από εκατό εκχυλίσματα και έλαια. 

Σήμερα το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας απασχολεί έμπειρους επιστήμονες ειδικευμένους στους τομείς της χημείας, της κοσμετολογίας, της φαρμακευτικής, της βιοχημείας και της χημικής μηχανικής, οι οποίοι διεξάγουν υψηλού επιπέδου έρευνα στα εργαστήρια της APIVITA. Ταυτόχρονα, το τμήμα συνεργάζεται με την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα για τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας στα ενδημικά φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά και τα μελισσοκομικά προϊόντα. 

Η εταιρεία επενδύει σταθερά στην έρευνα για την εύρεση καινούργιων συστατικών, όπως στο τσάι του βουνού και σε φυτά άγριας συλλογής. Κατατάσσεται στις κορυφαίες πράσινες εταιρίες του κόσμου λόγω της ανάπτυξης μεθόδων εκχύλισης και εφαρμογής καινοτομιών, όπως:

Η μοναδική ευρεσιτεχνία για την μέθοδο εκχύλισης της ελληνικής πρόπολης. Εφαρμόζεται στην αντηλιακή σειρά και στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και προσδίδει στο τελικό προϊόν μοναδικές φωτοπροστατευτικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. 

Η ενθυλάκωση του βασιλικού πολτού σε λιπώματα, του οποίου διατηρεί τις ιδιότητες και τα μοναδικά θρεπτικά συστατικά και αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των κρεμών από την επιδερμίδα και ενισχύει τη διείσδυσή τους στα βαθύτερα στρώματά της. 

Η αντικατάσταση του νερού με εγχύματα βοτάνων που εμπλουτίζουν το προϊόν με ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τα εγχύματα, επιλέγονται σε σχέση με τη συνέργειά τους με τα υπόλοιπα συστατικά των προϊόντων, ενισχύοντας τη δράση τους και μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους. Προσδίδουν στα τελικά προϊόντα ιδιότητες που ξεπερνούν την απλή ενυδάτωση που προσφέρει το νερό και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, καταπραϋντική ή αντιφλεγμονώδη δράση. 

Η ανάπτυξη μεθόδων αξιολόγησης αποτελεσματικότητας των πρώτων υλών στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA. Πρόκειται για μία καινοτόμο βιβλιοθήκη με περισσότερα από διακόσια γονίδια που σχετίζονται με διάφορες καταστάσεις του δέρματος, όπως: αντιοξειδωτική δράση, λεύκανση, αντιγήρανση, φωτοπροστατευτική δράση και ενυδάτωση. Με τη χρήση τεχνικών μοριακής βιολογίας τελευταίας τεχνολογίας γίνεται αξιολόγηση και επιλογή των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων, με στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε ανθρώπινα κύτταρα δέρματος και σε ανθρώπινο δερματικό ιστό. 

ΟΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ APIVITA
Το νέο κτήριο της APIVITA είναι εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας και αποτελεί έμπρακτο σύμβολο αειφορίας, καινοτομίας και πρωτοποριακής σύνδεσης του εργασιακού περιβάλλοντος με το φυσικό. Βρίσκεται στο Bιομηχανικό Πάρκο Μαρκόπουλου Αττικής, σε μια περιοχή που ήταν ελαιώνας.
Από πλευράς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού αποτελεί προσομοίωση κυψέλης. 
H «κυψέλη» της APIVITA συγκεντρώνει κάτω από μια κοινή στέγη όλες τις δραστηριότητές της: Χώροι γραφείων, εκπαίδευσης, μουσείου μελισσοκομικής ιστορίας, εργαστηρίων, παραγωγής και συσκευασίας καλλυντικών, συσκευασίας μελιού, γύρης, βασιλικού πολτού, αποθηκευτικοί χώροι αλλά και χώροι σίτισης προσωπικού και γυμναστηρίου. Κεντρική θέση κατέχει το αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», που χρησιμοποιείται για εταιρικές συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και σαν χώρος εκδηλώσεων και ενημέρωσης για κοινό και επισκέπτες.
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Το 1972, οι ιδρυτές της APIVITA Νίκος και Νίκη Κουτσιανά, ως νέοι φαρμακοποιοί, δημιούργησαν τα πρώτα τους φυσικά καλλυντικά, χρησιμοποιώντας μελισσοκομικά προϊόντα και εκχυλίσματα βοτάνων. Εμπνεύστηκαν από την κοινωνία της μέλισσας, τη μοναδική βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.

Το 1979 δημιούργησαν την APIVITA. Tο όνομά της, προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Ένα όνομα που αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία ως ζωντανός οργανισμός, όπως η μέλισσα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, δημιουργεί συνεχώς αξία. Αξία στην κοινωνία, στο φυσικό περιβάλλον, στην οικονομία.


Η APIVITA ΣΗΜΕΡΑ
Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν από ανθρώπους, προϊόντα, σκοπούς, αξίες, όνειρα και νέα εγχειρήματα.

Έχει αναπτύξει και εδραιώσει πάνω από τριακόσια φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ενσωματώνοντας σε αυτά υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα, αγνά αιθέρια έλαια και πολλές πράσινες καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.

Η APIVITA είναι τρόπος ζωής: Τρόπος ζωής που μοιράζεται με τους εργαζόμενους της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προμηθευτές, συνεργάτες μελισσοκόμους και καλλιεργητές, πανεπιστημιακούς δάσκαλους και ερευνητές, συνεργάτες φαρμακοποιούς και τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πάθος και το όραμα της APIVITA απλώνεται μέσω των προϊόντων της σε δεκαπέντε χώρες, όπως στην Ισπανία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Αμερική, Κύπρο, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ολλανδία κ.α. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ