• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

A-derma - Phys-AC - Ακμή

A-Derma: Η πρωτοπόρος στα φυτικά δερμοκαλλυντικά


Όλα ξεκίνησαν όταν ο φαρμακοποιός Pierre Fabre, επικεντρώθηκε στη βρώμη και στις ιδιότητές της στην επιδερμίδα. Από τότε, και για πάνω από 30 χρόνια πλέον, τα δερματολογικά εργαστήρια της A-Derma διεξάγουν μία εκτενή έρευνα πάνω στις ιατρικές ιδιότητες της βρώμης, και την χρήση της στη προστασία του εύθραυστου δέρματος. Σήμερα, η εξειδίκευση και η εμπειρία τους έχουν οδηγήσει στην δημιουργία ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων τα οποία εμπιστεύονται πάνω από 45.000 δερματολόγοι παγκοσμίως και αναγνωρίζονται από εκείνους που τα χρησιμοποιούν.

Βρώμη Rhealba

H Βρώμη Rhealba είναι ένα αποκλειστικό συστατικό της A-Derma, η οποία καλλιεργείται και συλλέγεται μεταξύ 26.000 ποικιλιών βρώμης που φυτρώνουν σε όλο τον κόσμο. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι οι εξισορροπητικές, καταπραϋντικές και επανορθωτικές της ιδιότητες, όπως και η αγνή της σύσταση που οφείλεται στην καλλιέργειά της σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας.

Η δέσμευση της A-Derma

Ήπια προϊόντα συνδυάζουν βιολογική Βρώμη Rhealba με συμπληρωματικά συστατικά επιλεγμένα για τη φυσική τους προέλευση και ασφάλεια. Επιπλέον, όλα εμπεριέχονται σε συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον.