• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

TribulusΤι είναι το Tribulus;

Το Tribulus Terrestris είναι ένα φυτό που έχει χρησιμοποιηθεί στην Αγιουρβέδικη ιατρική και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχει χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη λίμπιντο, τη δύναμη και την αντοχή, και γενικότερα ως προσαρμογόνο, για να προστατεύσει το σώμα από τις επιδράσεις του στρες. Στο χωρο του bodybuilding και του fitness το tribulus είναι γνωστό συμπλήρωμα που ενισχύει την φυσική τεστοστερόνη που αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή τεστοστερόνης του οργανισμού έως και 40%. 

Σε αντίθεση με άλλες ουσίες το Tribulus είναι ένα προϊόν που δεν προσφέρει έτοιμη τεστοστερόνη στον οργανισμό, αλλά βοηθά φυσικά στην παραγωγή της ενδογενούς τεστοστερόνης. Το βότανο αυτό επιδρά στους άνδρες, αυξάνοντας την ανδρική ορμόνη, τεστοστερόνη, 


Αυξάνει την τεστοστερόνη

Ένα από τα βασικά οφέλη που συνδέονται με αυτό το φυσικό συμπλήρωμα είναι το γεγονός ότι έχει αποδειχθεί ότι φυσικά αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης στο ανθρώπινο σώμα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι περιέχει ένα φυσικό πρόδρομο για την τεστοστερόνη, η οποία είναι γνωστή ως protodioscin, η οποία βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα. Ενισχύει επίσης την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία επίσης διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Αυξάνει την μυϊκή μάζα

Η τεστοστερόνη είναι μια εξαιρετικά αναβολική ορμόνη που παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και την επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού στο ανθρώπινο σώμα. Όσο περισσότερο τεστοστερόνη παράγει ένα άτομο, τόσο πιο εύκολα χτίζει μυϊκό ιστό. Καθώς το tribulus αυξάνει φυσικά την παραγωγή τεστοστερόνης, τα άτομα που χρησιμοποιούν το συμπλήρωμα αυτό θα ενισχύσουν την μυϊκή μάζα και, επιπλέον, η ξεκούραση θα γίνει πιο εύκολη.

Αυξάνει την σεξουαλική διάθεση 

βοηθά στη σπερματογένεση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, και αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση.


Το φυτό είναι χωρίς παρενέργειες και μπορεί να παίρνεται για απεριόριστο χρόνο. Όμως συστήνεται να γίνονται μικρά διαλείμματα μετά την πρώτη δίμηνη ή τρίμηνη συνεχή λήψη του


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε συμπληρώματα Tribulus των γνωστότερων εταιριών αθλητικών συμπληρωμάτων (Solgar, Now Sports, Lamberts, SCN). Ανακαλύψτε τα!