• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Πολυβιταμινούχα


Βιταμίνες για αθλητέςΗ αλήθεια είναι πως όσο καλά προπονημένοι και αν είστε, όση ψυχική δύναμη και αν διαθέτετε, εάν είστε αθλητής, ανεξαρτήτα από το επίπεδό στο οποίο βρίσκεστε, χρειάζεται να βοηθήσετε τον οργανισμό σας. Αυτό επιτυγχάνεται βασικά με τη σωστή και προσεγμένη διατροφή και εκεί που χρειάζεται ενδεχομένως με κάποια συμπληρώματα διατροφής για ενίσχυση. Η επαρκής πρόσληψη των απαραίτητων μικροθρεπτικών συστατικών (βιταμίνες και μέταλλα) αποτελεί από τα πιο σημαντικά κομμάτια της βέλτιστης διατροφής των αθλητών. 


Γιατί είναι απαραίτητες οι βιταμίνες και τα μέταλλα στους αθλητές;


Ορισμένες από τις πιο σημαντικές επιδράσεις των μικροθρεπτικών συστατικών σε σωματικές λειτουργίες που σχετίζονται με την προπόνηση και την αθλητική απόδοση περιλαμβάνουν τη συμμετοχή τους στην παραγωγή ενέργειας, στην επαρκή ανοσοποιητική λειτουργία, στην προστασία των ιστών από οξειδωτική βλάβη, στη σύνθεση αιμοσφαιρίνης, στη διατήρηση της σκελετικής υγείας, στη δόμηση και επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού μετά την άσκηση. 


Ποια συμπληρώματα βιταμινών προτιμούν οι αθλητές


Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είναι συμπληρώματα βιταμινών από τους αθλητές είναι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C και Ε, τα συμπληρώματα σιδήρου, ψευδαργύρου και μαγνησίου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν για λόγους ευκολίας κάποια πολυβιταμινούχο φόρμουλα.