• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Πρωτεΐνες καθαρές
Ποια είναι τα οφέλη της Καθαρής Πρωτεΐνης


H καθαρή πρωτεΐνη ή αλλιώς πρωτεϊνη ορού γάλακτος κατέχει κυρίαρχη θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή συμπληρώματα των αθλητών, καθώς αποτελεί στην ουσία μια εξωτερική πηγή πρωτεΐνης με υψηλή βιολογική αξία. Διαθέτει πλήρες προφίλ αμινοξέων και απορροφάται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό ενώ συνήθως έρχεται σε διάφορες γεύσεις.

Η πρωτεΐνη, όπως έχει αποδειχθεί από έρευνες, διαδραματίζει αρκετούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης των ορμονών, ενζύμων, αγγελιοφόρων και των συστατικών του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς επίσης της διασικασίας δόμησης των μυϊκών ινών.

Μείωση του σωματικού λίπους

Η πρωτεΐνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων σωματικού λίπους, λόγω του αυξημένου αισθήματος του κορεσμού, καθώς και της αύξησης της χρήσης του σωματικού λίπους από το σώμα.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Οι επιπτώσεις στην υγεία του γαστρεντερικού είναι επίσης εξαιρετικά τεκμηριωμένες με την αυξημένη πρόσληψη γλουταμίνης, η οποία δείχνει να αναπτύσσει τη συνολική λειτουργία του εντέρου, καθώς επίσης και να συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το αμινοξύ κυστεΐνη (συνήθως βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στην ορογαλακτική πρωτεϊνη), θα βοηθήσει επίσης στην ενίσχυση των επίπεδων της γλουταθειόνης, η οποία με τη σειρά της θα έχει μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ανάπτυξη μυϊκών ινών και σωματοδόμηση

Το πιο αποδεκτό όφελος της πρωτεΐνης είναι ίσως οι επιπτώσεις στην αναδιαμόρφωση των μυϊκών ινών και τη δομή τους. Οι διαδικασίες της μυϊκής πρωτεϊνοσύνθεσης και διάσπασης των πρωτεϊνων  συμβαίνουν ταυτόχρονα, με την άσκηση και την κατανάλωση πρωτεϊνών μέσω της διατροφής (πλούσια σε BCAA) να έχουν άμεση επίδραση στο ποσοστό αυτών των διαδικασιών.

Solgar, Lamberts, Now Sports, EthicSport και Reflex σας προφέρουν μια μεγάλη γκάμα πρωτεινών ορού γάλακτος... Εσείς επιλέγετε τη γεύση που σας αρέσει!