• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Πρωτεΐνες ΥποκατάστασηςΣε ότι αφορά το αδυνάτισμα, είναι γεγονός ότι όλα τα προγράμματα δίαιτας δεν ταιριάζουν σε κάθε τύπο ανθρώπου. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων που συνηθίζουν να τρώνε μεγάλες μερίδες ή δεν διαθέτον το χρόνο να μαγειρέψουν τα γεύματά τους με συγκεκριμένο τρόπο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα υποκατάστατα γεύματος αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή 

Τι είναι τα υποκατάστατα γεύματος; 

Πρόκειται για γεύματα μικρά σε μέγεθος, αλλά πολύ πλούσια σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι περιέχουν μόλις 200 με 300 θερμίδες, σε αντίθεση με ένα κυρίως γεύμα που συνήθως ξεπερνά τις  600 θερμίδες. Είναι επίσης πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, όλα εκείνα τα συστατικά δηλαδή που δίνουν την αίσθηση του κορεσμού και συμβάλουν στο αδυνάτισμα. Περιέχουν δηλαδή όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λάβουμε από τη διατροφή μας με μετρημένες όμως θερμίδες.

Πως λειτουργεί η αντικατάσταση γεύματος;

Τα υποκατάστατα γεύματος απευθύνονται περισσότερο σε όσους είναι συνηθισμένοι να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού, αφού ουσιαστικά πετυχαίνουν να βάζουν «τάξη» στην ποσότητα  της κανονικής μερίδας, πετυχαίνοντας να δώσουν σε συμπυκνωμένη μορφή, ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα σε σκόνη. 

Τόσο τα ροφήματα πρωτεΐνης για αδυνάτισμα όσο και τα υποκατάστατα γεύματος σε μορφή σε μορφή δημητριακών είναι εξίσου αποτελεσματικά. Μάλιστα έχει υπολογιστεί πως αντικαθιστώντας απλά ένα γεύμα με ένα από τα παραπάνω μπορείτε να χάσετε περίπου 2.5 κιλά στους 3 μήνες.