• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Shaker - Bottle
Εάν
σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η βελτίωση της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε διαβάσει σχετικά με τη σημασία της πρωτεΐνης στη διατροφή σας. Υπάρχουν πολλά προϊόντα πρωτεΐνης στην αγορά που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας στο γυμναστήριο, όμως πρέπει να σκεφτείτε και τον τρόπο να τα καταναλώσετε.

Τα shaker bottles έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Εύκολη ανάμιξη

Η ανάμιξη χωρίς το σωστό αναδευτήρα μπορεί να γίνει μια πολύ ακατάστατη και δυσάρεστη υπόθεση αφού θα διαπιστώσετε ότι η πρωτεΐνη που προσπαθείτε να καταναλώσετε δεν έχει ανακινηθεί επαρκώς αν χρησιμοποιείται ένα κοινό παγούρι. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πρωτεϊνικά σας ροφήματα, τότε θα πρέπει να τα απολαύσετε, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα αναμίξετε με τον βέλτιστο τρόπο.

Δεν έχουν διαρροές

Η χρήση μίας
απλής φιάλης μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές, ειδικά εάν έχετε μια μεγάλη τσάντα γυμναστικής ή συνηθίζετε να βάζετε το μπουκάλι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας ενώ πηγαίνετε στην προπόνηση σας. Ένα shaker bottle υψηλής ποιότητας θα σας προσφέρει την ασφάλεια που θέλετε για να προχωρήσετε με την προπόνηση σας και να έχετε το πρωτεϊνικό σας ρόφημα άθικτο όταν το χρειαστείτε.

Εύκολα στον καθαρισμό

Τα περισσότερα μπουκάλια
ανάμιξης  πρωτεΐνης είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων και είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν. Είναι σημαντικό να καθαρίζετε πλήρως το μπουκάλι πρωτεΐνης μετά από κάθε χρήση, ώστε να εμποδίζονται τα δυσάρεστα βακτήρια. Όλα τα μπουκάλια αναδευτήρων πρωτεϊνών είναι εύκολο να καθαριστούν και να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Τέλεια για αποθήκευση

Η πλειοψηφία των ανθρώπων
επισκέπτεται το γυμναστήριο είτε πριν είτε μετά από τη δουλειά ή κάποια στιγμή στη μέση μιας πολυάσχολης ημέρας. Όταν αγοράζετε έναν αναδευτήρα πρωτεΐνης, μπορείτε να μεταφέρετε την απαιτούμενη ποσότητα πρωτεΐνης στον αναδευτήρα σας και να κάνετε την ανάμιξη όταν το χρειαστείτε.
Οι
ποιοτικοί αναδευτήρες πρωτεϊνών έρχονται με τρία διαμερίσματα για να αποθηκεύουν ταμπλέτες, σκόνη και μικρά σνακ.

Μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας οπουδήποτε

Τα μπουκάλια ανάμιξης  πρωτεϊνικών είναι εύκολο να μεταφερθούν και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στον σάκο σας. Δεν είναι βαριά αν περπατάτε ή κάνετε ποδηλασία και μπορείτε να το κρατάτε δίπλα σας καθώς εργάζεστε χωρίς να σας ενοχλεί.