• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Ροφήματα ΑποκατάστασηςΤα καλύτερα ροφήματα μετά την προπόνησή σας


Είναι διαπιστωμένο ότι τα αθλητικά ποτά που περιέχουν υδατάνθρακες είναι προτιμότερα σε ότι αφορά την απόδοση από το απλό νερό, όμως τελευταίες έρευνες έχουν δείξει οτι τα αθλητικά ποτά που περιέχουν εκτός από υδατάνθρακες και πρωτεΐνη (πιο γνωστα με το ονομα ροφήματα αποκατάστασης) εμφανίζουν πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών τύπων ροφημάτων  με μόνο υδατάνθρακες.

Τα ροφήματα που περιέχουν υδατάνθρακες και πρωτεΐνες φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικά στην αποκατάσταση, τόσο του μυϊκού γλυκογόνου, όσο και της μυϊκής πρωτεΐνης μετά από εντατική άσκηση. Επιπλέον, η μυϊκή βλάβη μπορεί να είναι μικρότερη όταν η πρωτεΐνη καταναλώνεται ακριβώς μετά από εντατική άσκηση. 
Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι τα επίπεδα της κρεατινικής κινάσης (CK – δείκτης για τον τραυματισμό των μυών) είναι χαμηλότερα εάν καταναλώνεται ένας συνδυασμός υδατάνθρακα & πρωτεΐνης αμέσως μετά την άσκηση.

Στην πραγματικότητα, τα οφέλη από την κατανάλωση ενός μίγματος υδατανθράκων και πρωτεΐνης αμέσως μετά από έντονη προπόνηση είναι θετικά για την υγεία διότι σχετίζονται με χαμηλότερο ποσοστό επίσκεψης στον γιατρό λόγω μυϊκών προβλημάτων ή προβλημάτων στις αρθρώσεις.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;
 • Εύκολη μεταφορά: Είναι βολικά στη μεταφορά
 • Πεπτικότητα: Τείνουν να είναι ήπια για το στομάχι, έτσι ώστε οι σωματικές δραστηριότητες να μην παρεμποδίζουν την πέψη σας.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής: Δεν χρειάζονται ψύξη ή ειδικές προφυλάξεις.
 • Ευκολία στη χρήση: Δε χρειάζονται κάποια προετοιμασία και είναι έτοιμα για χρήση.

Διαλέξτε το δικό σας ρόφημα αποκατάστασης από τις πιο γνωστές εταιρίες αθλητικών συμπληρωμάτων First Endurance, Lamberts, Now Sports και High 5.