• Είσοδος Χρήστη
 • Εγγραφή Χρήστη

  Εγγραφή Χρήστη

  Συνέβη κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
  *
  Συμπληρώστε το όνομά σας
  *
  Συμπληρώστε τον κωδικό σας
  *
  Συμπληρώστε το επώνυμό σας
  *
  Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας Οι κωδικοί δεν ταιριάζουν
  *Υποχρεωτικά πεδία
  Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε με επιτυχία
MENU
Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 801 11 13000

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Γράμμωση

Αυτό το καλοκαίρι στόχος η γράμμωση!


Η γράμμωση του σώματος είναι πολυπόθητη τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Και όσο πλησιάζουμε  στη περίοδο του καλοκαιριού, ολοένα και περισσότερο ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να αυξήσουμε το μεταβολισμό μας προκειμένου να έχουμε περισσότερες καύσεις και να αποκτήσουμε έτσι την εμφάνιση που επιθυμούμε.

επίπεδη κοιλιάΑυτό το καλοκαίρι μπορείτε να φτάσετε το στόχο σας!


Ο σωστός δρόμος 

Προκειμένου να αναδείξουμε το γυμνασμένο, γραμμωμένο σώμα μας θα πρέπει να προσέξουμε τόσο την μυϊκή μας διάπλαση, όσο και την διατροφή μας. Ο λόγος είναι απλός. Από τη μία χρειάζεται να έχουμε αναπτύξει αρκετά τους μύες μας, ενώ από την άλλη, πρέπει να περιορίσουμε το  ποσοστό λίπους.  Όσο το ποσοστό σωματικού μας λίπους παραμένει υψηλό, ή οι μύες μας δεν είναι αρκετά ανεπτυγμένοι,  δεν πρόκειται να είναι εμφανές το αποτέλεσμα.

Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος

Πολλές φορές όμως ακόμη και η πειθαρχεία στην άσκηση και οι διατροφικές θυσίες δείχνουν να αδυνατούν να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι εκείνες οι περιπτώσεις που αξίζει να εμπιστευτούμε τις προτάσεις των ειδικών. Vichy, Power helath, Laynes, Somatoline και Elancyl μέσα από πολύχρονες έρευνες κατάφεραν να αναπτύξουν εξειδικευμένες φόρμουλες για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και την σύσφιξη των δύσκολων περιοχών.